previsio del temps 7 de desembre del 2021

La previsió del temps per a aquest dimarts a Barcelona indica una jornada estable, tot i l’arribada d’un front càlid esquifit que comportarà un augment dels núvols. La temperatura també remuntarà una mica, tant a Barcelona com a la resta de Catalunya.

  • 9 h: fred matinal però sol.
  • 12 h: algun núvol prim inofensiu.
  • 15 h: migdia agradable.
  • 18 h: els núvols seran cada cop més presents.
  • 21 h: nit amb un cel totalment cobert.

Matí: del sol al cel entelat

Matí fred, tot i que amb temperatures no tan baixes com dies enrere. El cel ras anirà donant pas a un migdia cada cop més entelat de núvols alts que anunciaran l’arribada d’un front esquifit que a Barcelona passarà amb més pena que no pas glòria. Vent encalmat.

Tarda: el cel s’acabarà tapant del tot

Els núvols aniran guanyant cos amb el pas de les hores i, entre el vespre i la nit, el cel quedarà totalment cobert tot i que sense pluja.

La temperatura màxima serà semblant a la de dilluns, amb registres al voltant dels 15 ºC tot i que, a diferència de dilluns, els 15 ºC es podran assolir a moltes més contrades, tant de la costa com del prelitoral.

Episodi de vent a partir de dimecres

Els propers dies vindran marcats per la borrasca Barra, que, tot i quedar lluny de Barcelona, anirà enviant fronts i petites baixes secundàries que acceleraran el vent. A hores d’ara l’episodi de vent a Catalunya es podria allargar des de dimecres fins, com a mínim, divendres. La neu tornarà a reactivar-se als Pirineus.