previsió del temps 4 juliol 2023

La previsió del temps per a aquest dimarts indica un temps molt semblant. Continuarà la inestabilitat amb xàfecs i tempestes, que fins i tot podran abraçar més comarques i començar ja durant el matí. La temperatura tirarà cap avall a l’interior, però a Barcelona no notarem cap canvi important.

Previsió horària per a Barcelona:

  • 6 h: nit xafogosa.
  • 9 h: cel variable
  • 12 h: molt ennuvolat i, potser, algun ruixat.
  • 15 h: màximes a tocar dels 30 ºC.
  • 18 h: ruixats i tempestes a l’interior
  • 21 h: pot caure algun ruixat.

Un altre dia amb xàfecs irregulars

Dimarts insegur a gairebé tot arreu. En aquest sentit la previsió del temps indica ja un matí amb força presència de núvols i alguns ruixats inconnexos que podran afectar qualsevol punt però que seran en conjunt febles i dispersos.

A partir del migdia els núvols s’inflaran amb energia al prelitoral, on podran caure tempestes puntualment intenses, especialment a les muntanyes. Puntualment podrà caure calamarsa o pedra.

Temperatures sense canvis importants, amb una nit xafogosa i un migdia amb uns valors de temperatura encara força continguts.

Inestabilitat fins dijous

El temps es mantindrà amb poques variacions tant dimecres com dijous. Continuaran els xàfecs i tempestes a l’interior i muntanya. La costa, en principi, més al marge. Tot i això no es poden descartar alguns ruixats, especialment dijous.

La previsió del temps indica un canvi de patró a partir de divendres amb l’arribada d’una massa d’aire càlid més estable que podria comportar una calorada contundent entre el cap de setmana i principis de la setmana vinent.