Previsió del temps dilluns 18 setembre 2023

La previsió del temps per a aquest dilluns indica una tendència a la tranquil·litat. Després d’una matinada amb nuvolades s’acabarà imposant el sol i la temperatura continuarà molt per sobre del que és habitual.

Previsió del temps horari per a Barcelona:

  • 6 h: nuvolades
  • 9 h: obertura de clarianes
  • 12 h: alguns núvols prims
  • 15 h: calor i xafogor, però menys que diumenge
  • 18 h: tarda estable
  • 21 h: nit agradable

Dilluns de sol o ressol

Durant la matinada hi haurà nuvolades i, fins a primera hora del matí, es podria arribar a escapar algun ruixat local i de curta durada. El canvi serà efímer i, ràpidament, els núvols marxaran cap a mar alhora que s’obriran moltes clarianes.

Dia bàsicament marcat pel sol, amb pinzellades de núvols que entorpiran una mica l’acció del sol. El blau tornarà al cel i la pols en suspensió haurà marxat ja durant el matí.

Temperatures encara molt altes, similars a les de diumenge i només amb un descens clar a l’interior. Malgrat tot, la xafogor serà menys acusada.

Més opcions de pluja durant la setmana

La setmana es presenta amb molt dinamisme. Dimecres una petita DANA podria afectar-nos en forma d’un episodi de xàfecs i tempestes que, a hores d’ara, tornen a semblar més probables mar endins o fregant la costa.

La temperatura baixarà però encara es mantindrà per sobre del que és habitual.

El cap de setmana de la Mercè podria començar amb un front mitjanament actiu que podria deixar alguns ruixats i obrir les portes a un ambient notablement més fresc.