La previsió del temps per aquest dissabte indica que la temperatura tocarà sostre. S’arribarà als 20 graus a diversos punts de l’entorn metropolità durant les hores centrals del dia. A més, es mantindrà l’ambient assolellat.

  • 6 h: de bon matí caldrà abrigar-se.
  • 9 h: ambient assolellat.
  • 12 h: temperatura a l’alça.
  • 15 h: al voltant dels 19 o 20 graus.
  • 18 h: cel net com una patena.
  • 21 h: nit serena.

Ambient molt suau al migdia

Dissabte es tornarà a repetir la pel·lícula dels últims dies. Serà una jornada assolellada, amb el cel net de núvols.

La temperatura pujarà un o dos graus més. Encara que a primera hora farà fred, al centre del dia s’arribarà als 20 graus a força indrets de la regió metropolitana.

Vent fluix i mar tranquil·la.

Canvis per a la setmana que ve, però amb incertesa

El cel també continuarà serè diumenge, de manera que es podrà observar la lluna plena de febrer sense cap mena d’impediment.

A partir de dilluns, però, l’escenari canviarà. Cal tenir en compte que encara ara hi ha molta dispersió respecte de què passarà a partir de llavors. Tot indica que la temperatura baixarà de manera clara i que una possible situació de llevant o gregal podria portar precipitació.

La cota de neu dilluns rondarà els 500 o 600 metres, mentre que dimarts podria ser una mica més baixa i voltar els 400 o 500 metres. No sembla, ara per ara, que hagi de ploure o nevar gaire, sinó que més aviat hi haurà precipitació feble i intermitent.

El vent fort i la mala mar guanyaran protagonisme a partir de dilluns. Entre dimarts i dimecres hi podria haver temporal marítim amb onades de més de dos o tres metres d’alçària.