previsió del temps 21 desembre 2021

La previsió del temps de dimarts aporta petites novetats respecte als darrers dies. Apunta sobretot a un increment de la nuvolositat. Els núvols seran més abundants a la tarda que no pas al matí però, malauradament, no implicaran precipitacions en cap cas.

  • 9 h: matí fred, però una mica menys que dilluns.
  • 12 h: augment gradual dels núvols.
  • 15 h: migdia variable i amb sensació d’hivern.
  • 18 h: alguns núvols i fresca.
  • 21 h: jaqueta imprescindible.

Matí: augment gradual dels núvols

La matinada serà freda, gairebé tant com la nit anterior. El fred serà especialment intens a les fondalades. El cel s’anirà enterbolint gradualment al llarg del matí per bé que encara hi haurà moltes clarianes i força estones de ressol. El vent bufarà feble i hi haurà bona situació marítima.

Cel canviant i fred moderat per rebre l’hivern astronòmic

La tarda serà variable, amb força núvols, però gens amenaçadors. Els núvols contindran l’aire fred de la matinada i implicaran que la sensació de fred sigui marcada arreu, sobretot cap al prelitoral.

L’hivern astronòmic arribarà a les 16.59 h en un context de fred moderat.

Núvols i ambient menys fred per Nadal

Els núvols seran força abundants els pròxims dies a causa de l’aproximació d’un front i d’una borrasca atlàntica. Malauradament, tot fa pensar que no afectarà directament Catalunya i que a l’entorn metropolità tan sols ens deixarà nuvolades i un augment del termòmetre a causa dels vents més aponentats o de garbí.