La previsió del temps indica que de bon matí els núvols seran freqüents, però de mica en mica les clarianes aniran guanyant terreny. La tarda serà força més assolellada, si bé quedaran algunes restes de núvols. Migdia més calorós.

  • 6 h: nit tropical al centre de Barcelona.
  • 9 h: ambient carregat d’humitat.
  • 12 h: clarianes cada vegada més àmplies.
  • 15 h: temperatura màxima a l’alça.
  • 18 h: moltes estones de sol.
  • 21 h: augment dels núvols baixos.

Els núvols baixos s’aniran esqueixant

El cel es mantindrà força ennuvolat fins a mig matí, amb algunes boirines o bancs de boira al prelitoral. A partir de llavors les clarianes s’aniran fent cada vegada més àmplies i a la tarda tan sols quedaran algunes restes de núvols.

La temperatura mínima baixarà lleugerament, al voltant d’un grau. Per tant, la nit tropical quedarà reduïda als barris més cèntrics de Barcelona, així com altres ciutats costaneres. En canvi, la major insolació farà pujar una mica la temperatura màxima. Molta humitat i ambient xafogós.

Dijous arribarà un altre front

Al llarg dels pròxims dies continuarà la variabilitat, tot i que de pluja se n’espera ben poca.

L’arribada dijous de les escorrialles d’un front atlàntic farà augmentar els núvols i fins i tot portarà alguns plugims. Seran més probables a l’oest de l’àmbit metropolità. A Barcelona podria arribar alguna gotellada bruta de fang.

La temperatura, tot i petits alts i baixos, es mantindrà sempre a la banda alta del termòmetre, amb registres clarament per sobre del que pertocaria per l’època de l’any, tant de dia com de nit.