Per celebrar els 25 anys del seu llançament, Kylie Minogue acaba de reeditar en vinil el seu sisè àlbum d’estudi, ‘Impossible princess’, possiblement el més arriscat pel que fa a la producció i el més personal pel contingut de les seves lletres. Però no seria l’única vegada que una estrella del pop s’atreviria a presentar un treball que s’allunya del que s’espera d’ella. Així, el 2003, Madonna va criticar el capitalisme del seu país a ‘American life’, Lady Gaga es va entregar al jazz més clàssic el 2014 i, un any més tard, Miley Cyrus va treure un àlbum en col·laboració amb la banda de rock psicodèlic The Flaming Lips, que es podia descarregar de forma totalment gratuïta. I nosaltres, ara, els reivindiquem tots!

Però també repassem l’actualitat amb artistes com Adele, SZA, Rina Sawayama i Meghan Trainor, i celebrem el quart aniversari d’’El Mal Querer’, de Rosalía.

Hugo Myya, jove artista que ens visitava a principis del 2021, també estrena nova música: ve a allotjar-se una estoneta a l’’Habitació 910’ per presentar-nos ‘Gabete’, el seu nou senzill, i l’acompanya Alejo Ayala, director del seu clip. I si fa unes setmanes el psicòleg i autor Gabriel J. Martín ens va presentar el seu nou llibre, ‘Kamasutra gay del siglo XX’, ara coneixem el seu il·lustrador, Sebas Martín, que ens endinsa en el seu univers visual, carregat d’homoeròtica.

Per als més friquis, la Carla ens porta el pla perfecte: aquesta setmana la tenim al Poble Espanyol per fer-nos viatjar fins a la Terra Mitja de Tolkien amb l’exposició “La terra de l’anell”, que fins al 20 de novembre es pot visitar a La Carpa del Poble Espanyol.

I ara sí que sí, ha arribat el moment decisiu: l’última fase dels càstings per triar els representants de Barcelona al concurs de talents ‘Objectiu Paki’. Quins tres talents seran els escollits pel Jordi i l’Alvie? Entra a l’’Habitació 910’ de betevé i descobreix-ho!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: