Talent, idees clares i empenta: les nostres convidades són superheroïnes per la generació Z local

Després de guanyar el premi Amadeu Oller de poesia, l’any passat la Juana Dolores publicava el seu primer llibre de poemes, “Bijuteria”. A més, les seves entrevistes i aparicions als mitjans aviat van causar un gran enrenou: és el que passa sempre amb qui no té pèls a la llengua, especialment, com ella mateixa ens diu, si aquesta persona és una dona. Sigui com sigui, l’actriu i poeta té moltes coses a dir, moltes lluites que encapçalar, i nosaltres la rebem per fi a l’’Habitació 910’ per descobrir-ne tots els detalls. Us podeu imaginar quina estrella de la música catalana és el seu principal referent…?

Ens fascina igual l’univers de la SIMONA, una jove natural de l’Argentina que fa quatre anys arribava a Barcelona i, amb la decisió de quedar-s’hi, arribava també l’inici de la seva carrera musical. La seva bona energia es percep fàcilment, enlluerna, i amb la seva visita a l’estudi no ens en queda cap dubte. Mentre escoltem els seus senzills més recents, coneixem més de la seva història… Segur que us enamora!

Estrenem també el més nou de Lil Nas X, Rigoberta Bandini o Javiera Mena, i recuperem temes de Michael Jackson, Gwen Stefani i, per descomptat, de Britney Spears. A més, Charli XCX és tendència a Tik-Tok i parlem del projecte que Ariana Grande acaba d’anunciar… Sabeu de què parlem?

Entreu a l’’Habitació 910’ per estar a l’última i conèixer les veus més joves i amb més coses a dir!