Fa unes setmanes es publicava la notícia de que Mitch Winehouse, pare de la carismàtica Amy, pretenia engegar, l’any vinent, una gira d’aquesta en format holograma. Amb aquesta idea en ment, a l’’Habitació 910’ aprofitem per seleccionar quins artistes desapareguts desitjaríem veure en directe i, amb l’americana festa de Halloween tant a prop, de quins d’ells ens podríem disfressar. Prince, Kurt Cobain i fins i tot Rocío Jurado són alguns dels noms més emblemàtics que no podem oblidar.

No ens quedareme, però, en el passat – i això que ens agrada! – perquè tenim moltes novetats per comentar. Sense moure’ns del nostre continent, ens n’anem al nord per celebrar el segon llarga-durada de la danesa més internacional, M0, i algunes novetats des de Suècia per part de Tove Lo i Tove Styrke.

I si creuem l’oceà i ens plantem al continent americà ens trobem un nou avançament del proper àlbum de Mariah Carey, la col·laboració entre Luis Fonsi i Ozuna o un nom que no hem de perdre de vista: Empress Of, àlies artístic de Lorely Rodríguez, que trepitja fort amb el seu recent estrenat segon àlbum d’estudi.

El pop d’aquí i d’allà, i el del tenebrós més enllà també, el trobeu a l’’Habitació 910’ de betevé!

Escolteu el programa sencer aquí:

1A. PART:

2A. PART: