Temes com ‘Crazy in love’ i ‘Single ladies’ han marcat la història del pop més recent, i ningú no ho posa en dubte. Però els darrers anys la figura de Beyoncé ha agafat altres dimensions, convertint-se en abanderada de la lluita feminista i antiracista del que alguns anomenen activisme de celebritats. Ara, la sociòloga Elena Herrera Quintana analitza aquest fenomen detingudament al seu llibre ‘Beyoncé en la intersección. Pop, raza, género y clase’, que publica l’Editorial Dos Bigotes. La seva visita ens serveix d’excusa per dedicar-li tot un monogràfic a Queen B, recordant els seus èxits, algunes joies mig oblidades i una mica de safareig del bo.

També ens visita Le Nais, projecte musical de la Naida Castel que, després d’un celebrat EP publicat el 2020, ara ens presenta el seu debut oficial, el seu primer àlbum, ‘Am I’, que tot just ha vist al llum el 7 d’octubre.

Qui també ve amb estrenes recent sortides del forn és ja una amiga de la casa: Pink Kardashian ens porta ‘Curvas’, el seu darrer senzill, i ens explica en quin moment es troba actualment.

I les visites no acaben aquí, perquè també hi ha lloc pel talent futur: ‘Objectiu Paki’, el concurs musical de la Xarxa de Televisions Locals, està a punt d’iniciar la seva tercera temporada, i des de l”Habitació 910′ tenim l’honor i la responsabilitat de triar els tres representants de Barcelona. Coneixem quatre dels aspirants, dos dels quals passaran a la darrera fase del càsting, que tindrà lloc el divendres 4 de novembre. Els vols conèixer?

Tot això, sense perdre de vista l’actualitat musical: de M.I.A. a Tove Lo i de Carly Rae Jepsen a Fangoria. I ara, només hi faltes tu!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: