El CAP del carrer de Carreras i Candi serà substituït pel nou CAP de Sants-Badal. La construcció l'havia de finançar la Generalitat però per tal de poder començar-la al més aviat possible finalment s'ha arribat a un acord amb l'Ajuntament. FRANCESC JIMÉNEZ, gerent del Districte de Sants-Montjuïc “Les condicions del CAP de Carreras i Candi són deplorables i per tant, davant d'aquesta situació l'Ajuntament va acordar assumir el cost d'aquesta infraestructura” A canvi, la Generalitat haurà de pagar un lloguer a l'Ajuntament quan el nou equipament es posi en marxa. Les noves instal·lacions s'ubicaran en aquests terrenys del carrer de Roger a l'altura de Joan de Sada i les obres començaran l'estiu de 2016. Els veïns estan contents que finalment el projecte tiri endavant, però consideren que la nova ubicació està massa allunyada del CAP que hi ha actualment en funcionament. Per això, proposen solucions. ALFREDO MARTÍNEZ, president de l'AV de Badal, Brasil i Bordeta “Anem d'una punta del districte administratiu a l'altra. Hem proposat que aquest autobús que connecta la Bordeta amb Numància donés una mica de volta per la Riera Blanca i arribés fins aquí perquè tota aquesta gent que no té mobilitat pugui arribar al CAP quan estigui fet.” El solar té una superfície de més de dues hectàrees i a més del CAP de Sants-Badal també s'hi construirà un poliesportiu, una escola bressol i un altre equipament que encara s'ha de definir. Però mentre que el CAP ja té un pressupost assignat, la resta d'equipaments encara estan pendents de ser inclosos en el pla d'actuació municipal i en el pla d'inversions municipals.

El CAP del carrer de Carreras i Candi està en males condicions i no s’hi feien millores perquè estava pendent de ser traslladat a un nou equipament, que serà el CAP Sants-Badal. Després de l’acord entre la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona sembla que les obres podran començar l’estiu de 2016 i estarien enllestides a finals de 2017.

Les noves instal·lacions del CAP s’ubicaran en un solar del carrer de Roger, a l’altura de Joan de Sada. Els veïns estan contents que, finalment, el projecte tiri endavant, però consideren que la nova ubicació està massa allunyada del CAP que hi ha actualment en funcionament al carrer de Carreras i Candi. Per això, des de l’Associació de Veïns de Badal, Brasil i la Bordeta proposen que almenys es millori la connexió amb transport públic entre les diferents zones del barri i el CAP.

En el mateix solar, que té una superfície de 2,3 hectàrees, també està previst que s’hi construeixin un poliesportiu, una escola bressol i un altre equipament que encara s’ha de definir. Però, mentre que el CAP ja té un pressupost assignat, la resta d’equipaments encara estan pendents de ser inclosos en el Pla d’actuació municipal i en el Pla d’inversions municipals.