Acaba d’arribar d’un viatge de 56.000 qukilòmetres damunt d’aquesta bicicleta. Durant gairebé 3 tres anys el Jordi Romo ha pedalat a través de 49 països de tots els continents. Per ell ha sigut estat un somni, però reconeix que ha estatpassat moments molt durs. JORDI ROMO, aventurer “Han sigut estat moments entre vida o mort, vaig passar molta set a Austràlia i gairebé moro o moltes pujades a Bolívia amb 5.000 metres d’altura. Han estat moments difícils però també quan els superava s’obria un ventall de possibilitats, de bona gent i de regals que em donava la vida que em feien molt feliç.” Amb el seu projecte Around the Ball ball volia repartir pilotes de futbol per als nens més desfavorits i jugar amb ells. i tTot i no haver aconseguit cap patrocinador, està content amb el resultat. JORDI ROMO, aventurer “M’hagués agradat repartir-ne moltes més, però a la l’Índia en vaig repartir moltíssimes, em vaig sentir molt en contacte amb els nens, orfenats i ONGs, a Cambotja, els països més pobres si que han rebut l’ajuda. El tema ées que es diverteixin, que estiguin contents i treure’ls un somriure.”. Aquest llarg viatge li ha canviat la manera de pensar. JORDI ROMO, aventurer “Estic més obert i intento ser millor persona perquè he conegut tanta gent que m’ha ajudat que el que jo vull fer ara és tornar tot el que m’han donat i compartir les meves vivències." Per això ara ja pensa en a fer una exposició fotogràfica i escriure un llibre explicant la seva aventura.

Aquest dissabte va arribar a la plaça d’Osca, el punt des d’on va partir fa gairebé tres anys. Va sortir amb la intenció de complir un somni, el projecte Around the ball. Ell mateix va engegar aquesta iniciativa amb l’objectiu de repartir pilotes de futbol als nens més desfavorits del món i anar narrant les seves peripècies en un blog.

Tal com ell explica ha estat un viatge ple de satisfaccions, però també ha viscut moments durs com quan gairebé va morir deshidratat a Austràlia o quan va creuar el Kirguizistan. Però com ell diu, “quan superava aquests moments s’obria un ventall de possibilitats, de bona gent i de regals que em donava la vida que em feien molt feliç”.

Tot i no haver aconseguit cap patrocinador per comprar pilotes està content amb el resultat. Ha pogut ajudar els nens més pobres de països com l’Índia o Cambodja. Segons afirma emocionat “el tema és que es diverteixin, que estiguin contents i fer-los somriure”.

Ara vol retornar tota la ajuda que ha rebut en aquest viatge i ja pensa a escriure un llibre per explicar la seva experiència i fer una exposició fotogràfica de l’aventura.