La rambla de Prim podria arribar fins al mar. De fet, en línia recta, no hi ha cap edifici que ho impedeixi. Sí que hi ha alguns obstacles, com la línia del tramvia, la confluència de l’avinguda Diagonal amb el passatge del Taulat i el Parc del Fòrum. L’Ajuntament, però, vol començar a treballar en un projecte per apropar la platja al carrer i al barri del Besòs i el Maresme. JOSEP MARÍA MONTANER, regidor de Sant Martí “El Fòrum 2004 va desembarcar com una certa barrera per la relació dels barris del Besòs i el Maresme i de la rambla de Prim amb el mar i aleshores aquesta és una de les assignatures pendents que tenim.” De moment, s’ha fet una primera actuació per reactivar aquesta rambla. S’hi ha renovat el mobiliari urbà i les parts del paviment que estaven en mal estat. També s’ha revisat el funcionament de les fonts i s’han posat al dia algunes de les àrees de joc infantil que hi ha. “Aquestes intervencions s’han fet amb una partida del pressupost extraordinari de 2015 per resoldre les demandes d’un major manteniment que havien fet els veïns.” De fet, els veïns havien denunciat part de les qüestions que s’han resolt ara. Tot i això el que reclamen és la reurbanització completa del passeig. Una millora que es podria incloure en el projecte d’obertura de la rambla de Prim al mar.

La línia del tramvia, la confluència de l’avinguda Diagonal amb el passatge del Taulat i el Fòrum, sobretot la part del parc, són  les barreres amb què topa la rambla de Prim per obrir-se al litoral. Tot i això, no hi ha cap edifici entre el final del passeig i la platja. Aprofitant-ho, l’Ajuntament vol començar a treballar un projecte per apropar el mar al carrer i al barri del Besòs i el Maresme.

El que ja ha fet és destinar una partida del pressupost extraordinari de 2015 per condicionar l’espai i intentar reactivar-lo. Se n’ha renovat el mobiliari urbà i les parts del paviment que estaven en mal estat. També s’ha revisat el funcionament de les fonts i s’han posat al dia algunes de les àrees de joc infantil que hi ha. Malgrat això, els veïns reclamen una reurbanització completa del passeig que ara es podria incloure en el projecte d’obertura de la rambla de Prim al mar si finalment es tira endavant.