L’Ajuntament va oferir als responsables de la Mostra de Vins i Caves la possibilitat de continuar fent-la durant les dates de la Mercè, però en una altra ubicació. Segons Puig, però, “ens ha semblat millor preservar el lloc amb unes altres dates que no pas haver de marxar d’aquest espai, que ja forma part de la nostra imatge”. A més, les alternatives, segons el director de l’INCAVI, “o eren llocs molt allunyats del centre o eren massa petits”.

En l’última edició, hi van participar 66 bodegues i la van visitar unes 140.000 persones. Per mantenir aquestes xifres, Salvador Puig ha subratllat que caldrà “un esforç important en comunicació perquè la gent s’assabenti que la mostra ha canviat de dates”. De totes maneres, ha dit, “també ho veiem com una oportunitat perquè la mostra es visualitzi d’una manera més clara“.

Pel que fa al futur, Puig ha assegurat que “de moment veurem com va aquest any i amb posterioritat valorarem si el fet de ser fora dels dies de la Mercè té una part positiva i veurem què fem de cara al 2018“.

Escolteu-ho aquí: