Membres de la plataforma La Barceloneta Diu Prou han participat aquesta tarda en una trobada amb l'alcaldessa oberta a tots els veïns. Reclamen a Ada Colau que aboleixi els pisos turístics il·legals al barri. A més, demanen més diàleg per trobar solucions i critiquen falta de voluntat política. SERGI ARNÀS, membre plataforma La Barceloneta Diu Prou "Amb l'anterior consistori anàvem malament, anàvem molts lents. Cada dues setmanes portaven la documentació, cada mes una reunió amb l'alcalde, anàvem avançament però és que ara anem cap enrere i no ho acceptarem." Aquesta és la primera trobada que realitza l'alcaldessa amb el barri de la Barceloneta amb l'objectiu que els veïns traslladin les seves preocupacions. La intenció del govern és repetir aquestes reunions amb la resta de barris de la ciutat.

Una trentena de membres de La Barceloneta Diu Prou han participat aquest divendres a la tarda en una trobada oberta amb tots els veïns amb l’alcaldessa, Ada Colau. La plataforma reclama més diàleg al govern i solucions urgents als problemes, que diuen, els ocasionen els pisos turístics il·legals al barri. Critiquen, a més, falta de voluntat política del govern d’Ada Colau.

Segons un dels membres de la plataforma La Barceloneta Diu Prou, Sergi Arnàs, amb l’anterior consistori avançaven més, ja que, segons explica “cada dues setmanes portaven la documentació i cada mes hi havia una reunió amb l’alcalde”. Tot i això assegura que “ara es va cap enrere” i remarca que no ho acceptaran.

Aquesta trobada és la primera que celebra l’alcaldessa amb els barris de la ciutat. L’objectiu és que els veïns traslladin al govern les seves preocupacions. La intenció de Colau és repetir aquestes trobades amb la resta de barris de la ciutat.