Fins a vuit dotacions de Bombers es van desplaçar a la botiga quan passaven pocs minuts de les 9 de la nit. De fet, van ser els mateixos treballadors els qui van trucar al telèfon d'emergències. En menys de mitja hora, però, l'incendi es va donar per controlat. Aquest matí, la persiana del supermercat estava abaixada. L'olor de cremat i les taques a la paret de l'entrada de l'establiment són alguns dels rastres que ha deixat el foc. Tot i que no n'han estat els únics, ja que l'immoble que hi ha just al costat també n'ha viscut les conseqüències. MARIA TERESA NAVARRO veïna "Vaig intentar baixar amb ascensor, nomes vig poder obrir un pam perque era tot ple de fum i mofegava." XAVIER CORONAS veí "vaig arribar a les 11 de la nit em vaig trobar el portal obert de bat a bat i una pudor a cremat brutal". Avui al portal només hi queda el polsim a terra, però els pisos, sobretot els del primer pis, també n'han quedat afectats. MARIA JOSÉ ZABALA veïna "Vivo arriba pero no estaba, me avisaron entoncse vine y si, subimos con los bomberos." La paret de la Maria José, que viu al primer pis, ha quedat ennegrida pel fum i, les finestres, opaques. El garatge de l'immoble tampoc se n'ha deslliurat, la part que toca amb el supermercat també ha quedat ennegrida.

Fins a vuit dotacions de Bombers de Barcelona es van desplaçar a la botiga quan passaven pocs minuts de les 21 h. De fet, van ser els mateixos treballadors els qui van trucar al telèfon d’emergències. En menys de mitja hora, l’incendi es va donar per controlat i els bombers no van haver de desallotjar cap veí.

Aquest diumenge al matí, la persiana del supermercat ha estat abaixada. L’olor de cremat i les taques a la paret són les conseqüències visibles de l’incendi que s’observen a l’entrada de l’establiment.

Al portal de l’edifici només hi queda el polsim a terra, però els pisos, sobretot els del primer, també n’han quedat afectats. Segons expliquen els veïns, el fum va entrar fins i tot a l’interior dels pisos. El garatge de l’immoble tampoc no se n’ha deslliurat, la part que toca amb el supermercat també ha quedat ennegrida.