Així cal que us vestiu si voleu sortir a córrer. Ja fa un any que El Serio ha tret el cap a YouTube i alguns dels seus vÍdeos acumulen més de 50.000 visites. Tot això li ve de família. EL SERIO, artista “El Serio viene de una familia de pallasos, pero de pequeño me regalaron un disfraz de Miliki pero yo quería uno de Batman y del trauma que me crearon decidí meterme con la sociedad y empezar a criticar cosas. Hago música para intentar ser un poco más moderno.” Els seus videoclips parlen de temes actuals com les converses de WhatsApp. EL SERIO, artista “En un principio no pensábamos en el éxito. A veces por la calle me dicen: ‘Mira El Serio!’ Y yo les digo: ‘Buenas tardes, cuecen habas’.” El Serio és veí de Sants, tot i que vol ampliar fronteres. EL SERIO, artista “Al vivir en Sants grabo muchos videos aquí y ahora estamos pensando en ir a Madrid a rodar un videoclip de: ‘Soy un catalán en Madrid’.” Té perfil de Facebook, canal de YouTube i ha actuat a la Festa Major de Sants, però si encara queden dubtes, un últim consell per ser un bon modern. EL SERIO, artista “Para ser un buen moderno hay que correr mucho, vivir al margen de la ley y llevar cosas que nadie lleve, como una jirafa en el cuello.”

El Serio és un nou “youtuber” que cada vegada té més èxit. És un personatge que neix d’un veí del barri de Sants que va començar a fer vídeos amb un amic per passar-s’ho bé. Ja fa un any que tenen canal de YouTube i alguns dels enregistraments que hi pengen ja acumulen més de 50.000 visites.

El Serio explica que el seu objectiu és ser cada dia una mica més modern, per això parla de temes com els “hipsters”, el WhatsApp o els “selfies”. Tot plegat des d’un punt de vista irònic i d’humor. A més mai no hi falta la música, ells mateixos escriuen la lletra de les cançons, fan la gravació de les imatges i el muntatge.

La majoria de videoclips estan gravats a Sants i en altres barris de Barcelona, però cada vegada va més lluny i un dels propers es farà a Madrid. A més, alguns “youtubers” més famosos com El Niño de la Hipoteca ja s’han interessat per aquest personatge i ja hi planegen col·laboracions.