El Poblenou es prepara per la Festa Major. Començarà avui a la nit i pels carrers que es guarneixen i programen actes ha estat un dia de molta activitat. AURORA BURRIEL, Comissió de Festes del Passatge de Cantí “Es tracta simplement de continuar amb una tradició de fa molts anys del Poblenou que ha anat passant d’avis a pares, de pares a fills i esperem que els nostres fills també ho facin, és clar.” Hi ha més de 400 activitats programades entre les que organitzen les comissions de festes dels carrers i les que es fan en àmbit general en els principals espais i equipaments del barri. A Can Felipa, per exemple, s’hi pot veure l’exposició "El Poblenou creatiu", un recull d'obres d’artistes locals que forma part dels actes més destacats de l’edició d'enguany. MARIBEL ALCÀCER, Coordinadora d’Entitats del Poblenou “El correfoc, les matinades, plantada de gegants, els castells de foc... A banda dels el sopar de veïns i els concerts de gent jove.” La Festa Major finalitzarà el 20 de setembre. De moment els veïns l’han començada pendents del cel.

Les comissions de festes dels carrers del Poblenou que participen a la Festa Major del barri ultimen els preparatius. Són els darrers esforços per tenir-ho tot a punt per a l’inici i per mantenir una tradició que fa anys que dura i no volen perdre. Cada carrer es guarneix amb una determinada temàtica i organitza el seu programa.

Les activitats dels carrers se sumen als actes que preparen des de la coordinadora d’entitats als principals espais i equipaments del barri. En total els veïns tenen a disposició més de 400 opcions de lleure durant els 10 dies que duren les festes.