L’avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer, a manca d’un carril bici, en té dos. Un a la calçada i un altre, en paral·lel, a la vorera. Una situació poc habitual que causa confusió entre els veïns, especialment perquè el carril de la vorera està tallat cada pocs metres per un fanal. L’associació de veïns de la zona ho ha denunciat fa poc a través d’un tuit, en què demana a l’Ajuntament que aclareixi què passa. L’explicació és que el carril de la vorera es va traslladar fa anys a la calçada, però fa poc, aprofitant la instal·lació de fanals de LED, s’ha acostat l’enllumenat als carrils de circulació. La confusió radica en el fet que no s’ha eliminat la pintura del carril bici de la vorera i que el nou no està ben senyalitzat.

El districte d’Horta-Guinardó va traslladar el carril bici de l’avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer, en el tram comprès entre el carrer del Pare Mariana i el de la Granja Vella, per millorar la mobilitat dels vianants. Abans era sobre la vorera i el va desplaçar a la calçada, a un carril segregat.

El que no va fer va ser eliminar la pintura vermella que marcava el traçat del carril. Ara fa poc es va canviar l’enllumenat del carrer per fanals LED, que es van situar a tocar de la calçada, a sobre de l’antic carril bici, fet que provoca la sensació que s’ha envaït el traçat. Aquest carril  ja no està en funcionament però la mala senyalització del nou provoca confusió entre els usuaris.