Aquesta és la Crispi. La seva propietària, la Montse García, la va adoptar d’una protectora d'animals. Ha acudit a la clínica veterinària homeopàtica, que la Mayra i la Bruna acaben d'obrir a Sarrià, perquè continuïn ajudant-la a tractar les pors de la gossa, que havia estat abandonada i maltractada. MONTSE GARCÍA, propietària de la Crispi “Tenia moltíssima por. A casa es pixava per qualsevol cosa; si venia algú això era massa. A través de la medicina natural, les flors de Bach... hem aconseguit que estigui molt millor. De fet ella no estaria així.” Elles mateixes van ser les primeres sorpreses quan ara fa cinc anys van aconseguir bons resultats aplicant tractaments naturals a la seva gata. MAYRA POITENA, veterinària i educadora ambiental “Una de nuestras gatas tenía una enfermedad crónica. Entonces empezamos a aplicar con ella. La alimentación ha sido lo primero. Y luego las terapias naturales. Entonces, desde ahí vimos que realmente con animales funciona.” Com a complement a la medicina veterinària convencional, la Mayra i la Bruna fan servir pràctiques com el reiki i la comunicació telepàtica amb l'animal, que els permet entendre què li passa i treballar-ne les emocions. BRUNA ANGRISANI, periodista i educadora ambiental “Yo misma cuando he escuchado por primera vez me sonó muy raro, ¿vale? Y hasta que hice la primera prueba con mi propia gata. Es simplemente una persona que tiene la sensibilidad para comunicarse en el idioma de los animales.” Aquest clínica veterinària homeopàtica de Sarrià se suma a les que ja existeixen a d'altres punts de Ciutat Vella, l'Eixample o Gràcia.

Montse García és una veïna de Sarrià que va adoptar una gossa abandonada i maltractada que va veure en una protectora d’animals. Des de fa temps és clienta de Mayra Poitena i Bruna Angrisani, que treballaven a domicili oferint un servei de medicina veterinària alternativa. Des d’avui acudeix al nou centre veterinari homeopàtic que les dues han obert a Sarrià, perquè continuen ajudant-la a tractar les pors de l’animal. “A través de la medicina natural, les flors de Bach i les indicacions de la Mayra, hem aconseguit que estigui molt millor”, explica Montse García.

La Mayra és veterinària, va exercir quatre anys al Brasil i fa vuit anys que treballa a Barcelona. Els últims anys ha investigat els beneficis d’aplicar teràpies alternatives a animals. Entre altres tècniques, la Mayra i la Bruna fan servir teràpies com la medicina ortomolecular, pràctiques com el reiki i la comunicació telepàtica amb l’animal, que els permet entendre, asseguren, què li passa i treballar-ne les emocions.

Tant la Bruna com la Mayra ja van engegar fa gairebé tres anys un projecte anomenat La Naranja Orgánica, creant una associació per compartir i difondre els beneficis de la permacultura, una filosofia que busca desenvolupar una agricultura més sostenible i una vida més sana.