MONTSERRAT CASAS, paradista “Avui el mercat s’ha convertit en un bosc encantat on cap de tot, follets, fades...” El Mercat de la Llibertat es disfressa des de fa tres anys d’una temàtica comuna. Aquest cop, aprofitant que ha rebut la categoria de mercat verd, ha omplert l’equipament d’arbres, animals, bruixes i fades. ELISABETH BUSTILLO, paradista “Encara que aquest dia no venguem tant, però la gent ja ho sap que ho fem i ve a veure’ns.” CARME SALAFRANCA, clienta “Aquest any m’ha agradat molt, perquè ha sigut tot conjunt i van molt macos tots, tots m’han agradat.” LÍDIA CASTELLÓ, paradista “Donar ambient i que la gent s’ho passi bé i nosaltres també ens ho passem bé.” Per Carnaval, els mercats ofereixen activitats als clients. Avui, a la Llibertat s’ha pogut tastar botifarra d’ou. De fet, seguint la tradició del Dijous Gras, molts veïns han aprofitat per comprar-ne. ROSA MARIA PARERA I MARTA PARERA, clientes “El Dijous Gras sempre fem això, fem una truita, comprem una miqueta de botifarra d’ou i coca de llardons i aquestes cosetes, el que és típic, tot diguéssim, el que porta colesterol.” MARIA SOLER, paradista “Potser no et vénen a comprar res, però vénen a buscar la botifarra d’ou, tinc d’espàrrecs, amb carxofes, amb patata i ceba, amb espinacs, es vénen totes, aquest dia es vénen totes.” El mercat continuarà fins dissabte amb activitats en aquest bosc encantat. Tot, sense oblidar l’humor i la festa que caracteritza el Carnestoltes.

El mercat es disfressa des de fa tres anys d’una temàtica comuna. L’any passat van vestir-se d’època pel tricentenari de 1714 i aquest cop, de personatges d’un bosc encantat, aprofitant que la Llibertat ha rebut la categoria de mercat verd.

Durant tres dies aquest equipament s’omplirà d’activitats per celebrar el Carnaval. El Dijous Gras ha regalat botifarra d’ou a la clientela i molts han aprofitat per comprar-ne. Divendres hi haurà l’espectacle musical ‘La caputxeta roja‘ i el mercat continuarà fins dissabte amb la festa que acabarà amb l’espectacle ‘L’arbre centenari’ i l’actuació de l’Orquestrina Synerenca dins del festival Tradicionàrius.