L'entitat La Sagrera Es Mou podria quedar-se sense local en els propers mesos. Actualment, està allotjada a l'Espai 30, on emmagatzema documentació, es reuneix i desenvolupa petites activitats. En aquesta nau, però, s'hi han de fer millores per adaptar els locals. Per això, aquesta associació tem per el futur de la seva tasca. ANTONIO IBAÑEZ, president de La Sagrera Es Mou ''El que vull és que la situació en què estem ara no estigui adormida durant temps. Tenim una mica d'incertesa i amb la incertesa no es pot avançar.'' L'Ajuntament assegura que s'estan fent gestions perquè aquesta entitat es pugui tornar a ubicar a l'Espai 30 un cop fetes les obres. A l'entitat, que ja ha hagut d'organitzar fora d'aquest espai dues activitats, li agradaria ampliar l'oferta de serveis. ANTONIO IBAÑEZ, president de La Sagrera Es Mou ''A mi m'agradaria que l'espai que tenim es condicioni per fer-hi les activitats que ja estàvem fent. Com a mínim això. Si se'n poden fer més, millor. Si tenim espai es poder fer moltes coses.'' La Sagrera Es Mou fa quatre anys que es va crear amb una desena de veïns. A hores d'ara són uns 60 associats i les seves activitats arriben a més de 200 famílies. Una d'aquestes tasques socials és la recollida i distribució de menjar. Cada any reparteixen unes tres tones d'aliments frescos entre els més necessitats. ANTONIO IBAÑEZ, president de La Sagrera Es Mou ''La nostra tasca és detectar aquelles qüestions a les quals les institucions no han arribat. Una vegada que les hem detectat, dir-los que això està passant.'' De moment, el districte no sap quan començaran les obres d'adequació de l'Espai 30. Abans d'encarregar el projecte tècnic, haurà de negociar la propietat de l'equipament.

L’Ajuntament assegura que s’estan fent gestions perquè aquesta entitat es pugui tornar a ubicar a l’Espai 30 un cop fetes les obres. A l’entitat, que ja ha hagut d’organitzar fora d’aquest espai dues activitats, li agradaria ampliar l’oferta de serveis. De moment, el districte no sap quan començaran les obres d’adequació de l’Espai 30. Abans d’encarregar el projecte tècnic, haurà de negociar la propietat de l’equipament.

El nombre d’associats de l’associació La Sagrera Es Mou ha anat augmentant. Alguns dels serveis que ofereixen són la distribució d’aliments frescos, organització de mercats d’intercanvi d’objectes, campanyes per ajudar econòmicament els alumnes, el Banc del Temps, un grup coral i teràpies de grup.