El Centre Cívic Cotxeres Borrell acull, des de fa 10 anys, el Laboratori Tísner. Aquest projecte dóna suport a grups de teatre i de dansa. IOLANDA ESCOFET, programadora d'arts escèniques del CC Cotxeres Borrell "Fan la seva sol·licitud per tenir una sala d'assaig i, com a contraprestació, han d'estrenar aquí els seus espectacles, dins la nostra programació. Depenent del tipus de projecte o del que estiguin treballant es posen en una programació o en una altra." Cada any, el Laboratori fa una mostra amb els projectes més destacats de la temporada. IOLANDA ESCOFET, programadora d'arts escèniques del CC Cotxeres Borrell "Al final de cada curs es fa una representació d'aquells espectacles que arrisquen més a la producció, que són més contemporanis, que tenen un text original creat pels dramaturgs actuals, etc. De totes les companyies que han estat treballant aquí durant tot l'any se n'escullen unes quantes que compleixen aquests requisits i formen part de la mostra. La desena mostra, que la farem a l'octubre vinent, volem fer alguna cosa trencadora perquè ja n'hem fet nou... i intentem que el format sigui millor cada cop però aquest cop volem veure si li donem una volta i inserir-nos una mica més en el món dels festivals i de les mostres."

El Centre Cívic Cotxeres Borrell sempre ha estat vinculat al teatre, per la tradició que el barri de Sant Antoni té en aquesta disciplina. El que va començar de manera espontània aviat es va convertir en un programa anual de suport i promoció a les arts escèniques.

El Laboratori Tísner -que va prendre el projecte en homenatge al polifacètic i també dramaturg Avel·lí Artís-Gener- és un programa d’arts escèniques que ofereix suport als creadors per desenvolupar projectes artístics nous. S’hi promouen les iniciatives que arrisquen en la producció, en la investigació artística i en la creació contemporània.

Està dirigit a directors, dramaturgs, guionistes, actors, coreògrafs, escenògrafs, tècnics o gestors. Els projectes poden ser embrionaris o estar més avançats, però han d’estar vinculats a les arts escèniques: teatre, dansa, música, clown, mim i altres manifestacions de caràcter multidisciplinari.

Entre els serveis que ofereix el laboratori, en destaquen les sales d’assaig i el suport tècnic, així com la formació, el suport a la producció i la gestió i la difusió. Per participar-hi s’ha de presentar una sol·licitud segons les bases, que es pot trobar a la pàgina web del centre cívic.