tortell solidari

Des d’aquest dimarts, 2 de gener, ja es poden encarregar els tortells solidaris als establiments Turris de Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Granollers i Badalona. Es tracta de la segona edició d'”El tortell més solidari”, que organitzen la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i Turris per recaptar fons per l’esclerosi múltiple i donar visibilitat a aquesta malaltia. Per cada tortell de Reis que es vengui es donarà 50 cèntims, que es destinaran a la neurorehabilitació així com a la recerca científica.

Sorteig de 150 entrades dobles per al teatre

En aquesta edició, a més, diversos actors s’han sumat a la iniciativa. Es tracta de Pere Arquillué, Àngels Gonyalons, Queco Novell, Jordi Díaz, Joan Pera i Agnès Busquets, que animen la ciutadania a comprar el tortell solidari. Arran d’aquesta col·laboració, aquest any, amb aquestes postres de Nadal se sortejaran 150 entrades de teatre dobles.

“Un any més hem col·laborat amb Turris perquè el tortell de Reis sigui més que un dolç i vingui farcit de solidaritat i cultura. A més de poder contribuir a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida de les persones, aquest any es podran aconseguir entrades de teatre per poder gaudir de la cultura”, ha explicat Rosa Masriera, directora executiva de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Actualment, a Catalunya hi ha prop de 9.000 persones amb esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa que encara no té cura.