El Parc del Fòrum s’ha omplert durant tot el cap de setmana amb la desena edició de l’All Those Food Market. El mercat d’emprenedors i artesans gastronòmics de Barcelona busca oferir propostes variades al voltant de la gastronomia local tant per degustar com per comprar i, per primera vegada, s’ha instal·lat en aquest punt mariner de la ciutat.

Èxit dels formatges suïssos

Segons dades de l’organització al llarg del cap de setmana, prop de 6.000 persones s’han apropat a les diferents paradetes del mercat. Un dels reclams del festival ha estat l’estand suís, on es podien tastar diferents tipus de formatges del país helvètic que han fet embogir els més fanàtics d’aquest producte. Viqui Sangles, cofundadora del festival gastronòmic ha destacat que “l’afluència de públic a aquest nou espai ha superat les nostres expectatives, estem molt contents”.

Molt més que menjar, beguda i música

A banda de les paradetes per menjar i beure també hi ha hagut activitats per a les famílies, una fira de productes de cosmètica i tallers per promoure el consum conscient i sostenible. Des de l’organització, Hector Fenollosa, apunta, precisament, que “una de les potes més important de l’All Those és intentar transmetre els valors del consum conscient i de productes de proximitat i local”.