carrer Comte Borrell

El carrer del Comte Borrell és el 30è millor carrer del món. Així ho van decidir les 20.000 persones de tot el planeta que van participar en l’enquesta Time Out Index. Segons aquests ciutadans, aquest carrer té “tot el que voldries”. Afirmen que és un espai que compta amb llibreries, bon menjar i locals per fer-hi plans nocturns.

Una de les llibreries més destacades és La Prole, un espai especialitzat en gènere i feminisme. Els menjars també són un dels aspectes que més es valoren d’aquest indret, on es poden degustar tant àpats originals com les tapes més clàssiques. A més, aquesta zona destaca per ser un dels centres LGTBIQ+ de la ciutat.

El rànquing també destaca que un dels espais més emblemàtics de la zona és el Mercat de Sant Antoni. A més de ser un edifici amb una estructura modernista construïda amb ferro colat, expliquen que el mercat engloba tot un conjunt de comerços on es poden trobar tota mena de productes.

Balanç positiu de la reforma del Mercat de Sant Antoni, quatre anys després de la reobertura

Els enquestats destaquen l’evolució del carrer

Les millores del carrer del Comte Borrell és un dels punts més positius que es troben en aquest indret. En els darrers anys, s’han creat més zones per a vianants, amb arbres, bancs i fins i tot taules on poder jugar a escacs.