Albergínies a la mel i llimona preparades al moment pels cuiners del Tapeo Born-Anem de Tapes o formatge de Varé amb tòfona d’estiu d’El Chigre Barcelona. Dues propostes que es podran degustar aquest cap de setmana (del 15 al 17 de setembre) a la tercera edició del Born Street Food, el festival gastronòmic dels millors restaurants gurmet del Born.

La plaça del Pla de Palau acollirà les propostes de 13 establiments associats a la Barcelona Born Gourmet a peu de carrer i a preus assequibles. Els seus xefs, com per exemple  Ramon Parellada, Rafa Zafra o els germans Iñaki i Mikel Lz. de Viñaspre, estaran cuinant en una parada al carrer fora dels seus restaurants. Els amants del menjar podran presenciar com es cuinen els plats i tastar-los tot seguit. Locals com Oaxaca Cuina Mexicana, ORIO Gastronomia Basca o el Golfo de Bizkaia tindran un espai en aquesta fira de gastronomia popular.

Fins a 15.000 persones van assistir a l’última edició del festival, que aquest any incorpora un establiment més i que promet ser una edició especial amb motiu de les Festes de la Mercè.  La intenció, segons els organitzadors, és reivindicar el Born com a centre gastronòmic de la ciutat, ja que històricament els barcelonins han recorregut a aquest barri per obtenir aliments de qualitat.