Xavi Garcia han penjat el casquet després de no continuar al Jug Dubrovnik aquesta temporada. L’exjugador de waterpolo ha tornat a Barcelona i ho ha fet al seu club d’origen: la Unió Esportiva d’Horta. Des de la piscina del Feliu i Codina, Xavi Garcia vol donar un cop de mà als entrenadors de la casa i aprendre el funcionament d’un club en totes les seves vessants.

D’Horta a Horta passant per Croàcia

Tornar a casa després de 21 anys jugant a tot arreu. Amb aquesta frase podríem resumir el moment actual de Xavi Garcia. L’any 2000, el jugador de waterpolo va marxar de l’Horta i va fitxar pel Club Natació Barcelona. Després van venir el Terrassa, l’Atlètic-Barceloneta i els conjunts croates del Rijeka i el Jug de Dubrovnik. Ha estat 21 anys lluny de la piscina del Feliu i Codina. I ara ha arribat el moment de tornar-hi però des de fora de l’aigua.

Garcia assegura que “vinc al club que porto al cor amb ganes d’ajudar, donar un cop de mà i aprendre”. De fet, l’exjugador internacional assegura que no té la intenció de fer d’entrenador en cap dels equips base que té la UE Horta i que “vull ensenyar als tècnics tot allò que he après com a jugador, i també vull aprendre com funcional el dia a dia intern d’un club”.

No penso a tornar a jugar. Però algun partit de costellada sí que en faig
Xavi Garcia, exjugador de waterpolo