Getafe Espanyol
@rcdespanyol

L’Espanyol ha trencat la bona ratxa de quatre partits consecutius sense perdre després de perdre contra el Getafe per 2 a 1. El que sí que manté és la mala ratxa de no guanyar fora de casa encara aquesta temporada.

Sortida en tromba del Getafe

El Getafe ha sortit en tromba i ha dominat durant gairebé tota la primera meitat. L’Espanyol tenia molts problemes per treure la pilota del camp i ha tingut sort de no encaixar cap gol en els primers minuts. Diego López ha salvat l’equip, però el porter gallec no ha pogut fer res en el golàs d’Enes Ünal de xilena en el minut 31.

L’Espanyol reacciona

Quan semblava que els de Quique Sánchez Flores tindrien encara més opcions per ampliar el marcador, l’Espanyol ha reaccionat. En una centrada de córner, Cabrera ha rematat al travesser i el rebot l’ha aprofitat Sergi Gómez per fer el gol de l’empat en el minut 38. Poc després, Adri Embarba ha estat a punt de fer l’1 a 2, però David Soria ha refusat el xut.

Doblet d’Ünal

A la represa, l’Espanyol ha vist com anul·laven un gol a Yangel Herrera per fora de joc. I, poc després, ha arribat el 2 a 1, el segon d’Enes Ünal amb una rematada al primer toc després d’una assistència de Carles Aleñà. L’Espanyol ho ha intentat, amb canvis que han ofert una versió més ofensiva, però entre la pluja i la bona disposició defensiva del Getafe, el marcador ja no ha variat.