La setena jornada de la Lliga Femenina Challenge ha finalitzat de la millor manera per al conjunt blaugrana. El Barça CBS s’ha emportat una altra victòria, aquest cop contra la Fundación Raca, fet que les manté a la part alta de la classificació. Des del minut 1, les d’Isaac Fernandez han mostrat una clara superioritat, que les ha permès dominar la primera part del partit. El bon encert de cara a cistella, i l’excel·lent treball en defensa, han permès sumar punts en els contraatacs mentre que l’equip de Maria Isabel Piñar no tenia oportunitat d’estrenar la cistella. Les blaugrana han fet un parcial de 16 a 0.

La Raca retalla distàncies

En el segon quart, les granadines s’han despertat i han mostrat la seva part més lluitadora, que les ha ajudat a escurçar distàncies. Les blaugrana han abaixat el ritme en veure que el partit començava a complicar-se. A més, Alejandra Quirante ha estat desqualificada per dues faltes antiesportives, aquest fet ha desmoralitzat encara més el conjunt blaugrana. Tot i que no han estat els 10 millors minuts per a les locals, l’avantatge del primer quart ha permès al Barça CBS marxar a la mitja part amb 12 punts de diferència (32-20).

Intensitat fins a l’últim moment

Tant el tercer com a l‘últim quart, les blaugrana han recuperat la intensitat del principi, però s’han trobat amb un rival combatent que ha sabut estar a la mateixa altura. En més d’una ocasió, ha semblat que el Barça CBS eixamplava distància fins a 15 punts de diferència gràcies al triple de Deva Bermejo, però no ha estat suficient perquè la Raca ha remuntat amb facilitat. La intensitat ha estat màxima fins a l’últim moment, però finalment ha estat el Barça CBS qui s’ha emportat la victòria després d’imposar-se 62 a 45.