Víctor Font ha atacat la forma de Joan Laporta de dirigir el Barça al programa ‘El món a RAC1″. El candidat a la presidència del club blaugrana no està content amb la forma com Laporta ho està portant: “Ha substituït el talent per amics i familiars”, ha afegit mentre assenyala la incapacitat de retenir el talent. Això sí, ha assegurat que no es planteja una moció de censura.

“Joan Laporta no em trucarà perquè no soc amic ni familiar seu”

Segons Víctor Font, Joan Laporta no li ha trucat des que va ser escollit president del Barça. Font tampoc no creu que ho faci: “No em trucarà perquè no soc amic ni familiar seu”. Un missatge lligat a la forma de dirigir el club, que segons Víctor Font està obsolet: “És un model de gestió de fa 20 anys: Alemany, Reverter, Giró… no els hem pogut retenir i el talent ha marxat. El talent ha estat substituït per amics i familiars. Hi ha descapitalització de talent, voluntat de portar amics i familiars“.

Un exemple segons Víctor Font és Alejandro Echevarria, que creu que “és una persona de confiança” de Joan Laporta, però que “no té càrrec executiu ni directiu“. I demana que si és tan bo, que se li doni un càrrec específic.

Segons Font, el que ha de fer el Barça és “girar full del 2003. El món ha canviat moltíssim i la manera de gestionar el club que funcionava ja no ho fa, hem de girar full. Hem de professionalitzar el Barça. Tenir mecanismes de control reals. Ens ha de permetre protegir el model de propietat i poder competir amb el Madrid“.