Willy Hernangómez ha parlat per primera vegada des que va fitxar pel Barça. El pivot madrileny ha volgut destacar com l’ha tractat el club blaugrana des del primer moment: “M’ha sorprès per bé la quantitat de gent que m’ha donat suport i que ha entès que venia a buscar una oportunitat, un lloc on em sentís valorat. El Barcelona ho ha estat des del primer moment i soc feliç“. El gran dels germans Hernangómez ha explicat a la concentració de la selecció espanyola que tenia moltes ofertes, però que la del Barça era la que més li va convèncer.

El Madrid no veia que tingués lloc a l’equip

L’MVP de l’últim Eurobasket ha assegurat que “només demanava una oportunitat. Jo soc de Madrid, nascut aquí, però ells no veien que tingués lloc aquí i jo només volia jugar. El Barça, des del minut u, amb el Juan Carlos [Navarro] i el Mario [Fernández], m’ha fet sentir estimat i m’han ofert un projecte. Per a mi és un repte apassionant i tinc moltes ganes d’anar-hi, adaptar-me a una nova ciutat, estar una altra vegada a casa a prop de la família i, sobretot, jugar, gaudir i competir”.

Willy Hernangómez, al màxim amb el Barça

El pivot recorda els seus orígens i diu “estar molt agraït al Reial Madrid, l’equip que em va fitxar al planter i em va donar l’oportunitat de debutar a l’ACB i a l’Eurolliga, però també estic agraït al Sevilla, als Knicks, a Charlotte, als Pelicans… He estat en molts equips i el que buscava era una oportunitat de jugar, de ser feliç i que em valoressin. Al Barcelona me la donen i aniré al màxim amb ells”.