El Muntanyesa ha guanyat al camp del Vilassar de Mar per 1 gol a 3. Els de Nou Barris han sumat els tres punts en la seva vista al Xevi Ramon en un partit que ha tingut ocasions, gols i polèmica. Suaibo de penal per partida doble, Dimas i Miguel en pròpia porteria han fet l’1-3 final. Amb aquest resultat la Monta suma 22 punts i continua en zona de play-off. Després de dues derrotes consecutives, els homes entrenats per Raúl Paje recuperen la dinàmica positiva.

La Monta, de menys a més

Amb ganes de fer bona la punxada del Sant Andreu, el Muntanyesa ha sortit a buscar el gol. I gairebé l’ha trobat Favio al minut 7, quan ha pogut rematar de cap sol al segon pal. A l’altra àrea, Kuku ha tingut el primer, però Eric Mourin ho ha evitat en la primera de les moltes aturades de mèrit del dia d’avui. Al 20, Gonzalo ha deixat sol Kuku davant Mourin, però el porter de la Monta ha salvat l’u contra u. Tot seguit, Kuku ha fet una gran jugada que Gonzalo ha desaprofitat, sol al punt de penal.

La Monta ha reaccionat i Dimas gairebé obre el marcador. El veterà jugador ha rematat de cap una gran centrada de Linares, que Andrés ha aturat de forma providencial. I al minut 35, després d’aguantar estoicament les envestides locals, ha arribat el premi: penal d’Eloi sobre Suaibo que ell mateix ha transformat en l’1-0. Abans del descans han pogut arribar més gols, però Mourin ha tornat a treure la rematada a Kuku en una gran aturada a l’àrea petita i a l’altre costat Abdul no ha estat encertat per ampliar l’avantatge.

Tres punts per seguir amunt

La segona part ha començat de forma immillorable pels de Nou Barris. Saubio ha fet una gran jugada per l’esquerra i ha assistit Dimas, que ha rematat a plaer des del punt de penal. Minut 46, 0-2 al marcador. El partit s’ha descontrolat i al 57 ha arribat el gol del Vilassar, obra de Miguel en pròpia porteria. Pocs segons més tard, l’àrbitre ha assenyalat un altre penal sobre Saubio, que ha tornat a transformar ell mateix en gol. S’ha protestat molt i la tensió s’ha instal·lat al terreny de joc, però quan faltava mitja hora el resultat era d‘1-3.

Tot i que el Vilassar no ha abaixat els braços, no ha gaudit de suficients ocasions clares de gol i els homes de Raúl Paje han sumat els tres punts. Nico ha provocat una última estirada de Mourin, el millor d’avui. Victòria important fora de casa per continuar en posicions de play-off.