Sant Andreu
Foto: @uesantandreu

El Sant Andreu visita aquest diumenge a les 12 h el camp del Granollers. Els quadribarrats volen tornar a guanyar un partit, després que fa un mes i mig que no coneixen la victòria. En aquest temps els andreuencs han sumat dos punts de 15 possibles amb un balanç de dos empats i tres derrotes.

El Sant Andreu necessita guanyar

Els de Cristian García visiten un camp complicat i no hi arriben en la millor situació ni anímica ni de joc. El Sant Andreu necessita la victòria, o com a mínim l’empat, per canviar la dinàmica dels últims partits i per no quedar fora matemàticament dels tres primers classificats i, per tant, del grup que lluitarà per aconseguir l’ascens directe. Una derrota faria que els andreuencs només poguessin aspirar a classificar-se en el segon grup, el que va del quart al sisè classificat, i que lluitaran per una plaça d’ascens. El tècnic Cristian García tindrà la baixa de Yaya Sibidé, que està sancionat amb dos partits per l’expulsió en el partit contra la Fundació Grama.

El Granollers, en dinàmica positiva

El Granollers arriba a l’enfrontament en ratxa. Encadena set jornades sense conèixer la derrota i ha guanyat quatre dels últims cinc partits. Això ha fet que els vallesans ara mateix siguin tercers a la classificació. De fet, viuen el moment més dolç de la temporada i no voldran desaprofitar la fantàstica dinàmica de les últimes setmanes, per tant, un rival dur i complicat per al Sant Andreu. El Granollers no podrà comptar amb Adrià Prado, que està sancionat.