L’Horta ha aconseguit una victòria importantíssima al Feliu i Codina davant la Unió Esportiva Figueres (2-0). Els jugadors entrenats per Jesús Mariano Angoy, que suma el primer triomf a la banqueta hortenca tot i que avui no ha dirigit l’equip, tornen a guanyar un duel després de quatre mesos i ho fan, precisament, contra un rival directe de la zona baixa de la classificació. El protagonista del partit ha estat Jordi Aumatell, autor dels dos gols de l’equip barceloní.

Aumatell avança l’Horta

La primera meitat ha arrencat amb dues aproximacions del Figueres a l’àrea dels locals. Els empordanesos han dominat en els primers compassos del matx i, fins i tot, han vist com l‘àrbitre del partit els invalidava un gol per fora de joc. De fet, l’Horta ha treballat molt bé la línia defensiva i els visitants han tingut problemes per poder trenar accions en posició legal. Els blanc-i-negres no se sentien del tot còmodes a la gespa, però el guió del partit ha canviat gràcies al gol d’Aumatell. L’atacant, incorporat al mercat d’hivern, ha superat Andrés Díez, exjugador de l’Horta, al minut 20 de la primera meitat, després d’una passada en profunditat de Jandro.

L’Horta domina i sentencia

La segona meitat ha tingut un clar domini hortenc. Els locals, amb un gran Adilson actuant per la banda esquerra, han controlat el marcador i han generat diverses accions clares de gol. La sentència ha arribat al minut 60, quan Jordi Aumatell ha signat el seu primer doblet com a jugador de l’Horta. Precisament ha estat el seu company al lateral esquerre, Adilson, el que ha realitzat una centrada mil·limètrica a les botes d’Aumatell, que ha culminat la sentència.

Amb el triomf, els hortencs trenquen una ratxa de quatre derrotes i tornen a guanyar un partit després de gairebé quatre mesos, quan van superar el Granollers per 0-1.

Amb aquesta victòria, la tercera del curs, l’Horta retalla punts amb un rival directe com el Figueres i se situa fora de la cua de la classificació amb 15 punts en 18 jornades.