El Barça va suar de valent per sumar una nova victòria al Palau Blaugrana. Després de molts minuts sense marcar un gol de falta directa de Lucas Ordoñez va avançar els homes entrenats per Ricar Muñoz en el minut 21 però un cop oberta l'aixeta els de Maçanet van empatar un minut després, gràcies a un penal de Diogo Neves. Dos minuts més tard,Edu Lamas va tornar a avançar el Barça per anar al descans amb avantatge en el marcador. En la segona part, però, el Shum va sortir disposat a treure alguna cosa positiva del Palau i va remuntar amb gols de Lluís Ferrer i Ferran García. Amb el 2 a 3 els blaugrana van reaccionar i Panadero, i altra vegada Lucas Ordoñez de falta directa van tornar a capgirar el resultat. Un minut després Xavi Costa va obrir una escletxa important en el marcador amb el 5 a 3 però els visitants, molt combatius ahir, no es van fer enrrera i Ferran García va tornar a posar emoció en el marcador. A les acaballes, amb els de Maçanet buscant desesperadament l'empat, Xavi Barroso va sentenciar amb el definitiu 6 a 4. RICARD MUÑOZ entrenador del FC Barcelona Lassa "La vertitat és que aquest any ens està costant, hi ha partits que estem generant molt, estem arribant però bé jo crec que l'encert dels porters o potser que nosaltres també no estem tenint aquest encert que estem acostumats, fa que els partits s'hagin de treballar fins l'últim moment, i avui és prova d'això que ha passat."

FC Barcelona Lassa: Aitor Egurrola, Xavi Barroso, Matías Pascual, Panadero, Pablo Álvarez –cinc inicial– Costa, Gual, Lucas Ordoñez i Lamas.

SHUM Balder Técnica: Linu, Diogo Neves, Adrià Martos, Lluís Ferrer i Sergi Parra –cinc inicial– Ferran Garcia, David Gelmà i Ignasi López.

Gols: 1-0, Lucas Ordoñez (falta directa), min 21; 1-1, Diogo Neves (penal), min 22; 2-1, Edu Lamas, min 24; 2-2, Lluís Ferrer, min 35; 2-3, Ferran Garcia, min 37; 3-3, Panadero, min 40; 4-3, Lucas Ordoñez (falta directa), min 40; 5-3, Xavi Costa, min 42; 5-4, Ferran Garcia (falta directa), min 37; 6-4, Xavi Barroso, min 50.