Segon amistós de l'Europa entre setmana en set dies de diferència i segona victòria dels escapulats. Aquest cop es van imposar al Vilanova del Vallès, equip de Tercera Catalana, per 1 a 4. Els dos primers gols van costar d'arribar, ja que no es van marcar fins al tram final de la primera part. Xavi Camps va obrir el marcador i Fran Bea just abans del descans va fer el segon. A la segona part Marc va escurçar diferències per al Vilanova, però en els últims 12 minuts l'Europa va sentenciar amb gols de Poves i Abel Rita. Una nova prova per als escapulats que ha acabat amb resultat positiu.

VILANOVA DEL VALLÈS: Cesc, Miquel, Soriano, Édgar, Eleder, Carlos, Pau, Mogas, Pere, Dani Izquierdo i Manuel. Van completar l’equip: Joan, Aleix, Sergi, Marc, Albert López, Albert Pérez i Isaac.

EUROPA: Fer, Rubi, Alberto, Josa, Nils, Uri, Rovira, Fran Bea, Poves, Xavi Camps i Montoro. Van completar l’equip: Nacho, Gianni, Rodón, Abel Rita i Dot.

ÀRBITRE: Alexandre Gómez Sans.

TARGETES: Groga a Pere (Vilanova del Vallès).

GOLS: 0-1 (Xavi Camps, 39′); 0-2 (Fran Bea, 44′); 1-2 (Marc, 70′); 1-3 (Poves, 78′); 1-4 (Abel Rita, 92′).