El Sants s'ha imposat per 1 a 0 a la Gimnàstica Iberiana en un duel marcat per la polèmica. L'únic gol del partit l'ha fet Maikel en una rematada de cap al minut 8. La pilota sembla que no traspassa la línia, però l'àrbitre l'ha donat per vàlid. A més del gol fantasma, la Iberiana també ha reclamat un penal comès sobre Jony en aquesta jugada. I quan faltava un minut per acabar el partit, jugada semblant a la del gol del Sants però a favor dels de la Zona Franca. Aquesta vegada l'àrbitre no ha donat gol i el marcador ja no s'ha mogut. FERNANDO NAVARRO "PICOLO", entrenador Gimnàstica Iberiana "Ya amenazamos hace un par de semanas con abandonar el campeonato así que no es culpa del Sants sino que es culpa de que los árbitros ya vienen premeditados de la Federación. Nosotros lo sabemos". JULIÀ GARCIA, entrenador UE Sants "Des de les banquetes no es veu res, no saps si és gol o no és gol. Els que ho veuen són els liniers i els àrbitres. Vull dir que això és una cosa...no aquí, no, a Primera i a tot arreu".

El Sants s’ha imposat per 1 a 0 a la Gimnàstica Iberiana en un duel marcat per la polèmica.

L’únic gol del partit l’ha fet Maikel en una rematada de cap al minut 8. La pilota sembla que no traspassa la línia, però l’àrbitre l’ha donat per vàlid. A més del gol fantasma, la Iberiana també ha reclamat un penal comès sobre Jony en aquesta jugada. I quan faltava un minut per acabar el partit, jugada semblant a la del gol del Sants però a favor dels de la Zona Franca. Aquesta vegada l’àrbitre no ha donat gol i el marcador ja no s’ha mogut.