L’Espanyol s’ha refet de la mala imatge mostrada la setmana passada al Bernabéu amb una golejada sobre el Rayo Vallecano. Uche ha obert el camí de la golejada al minut tres, i sis minuts més tard Coutinho ha deixat la victòria encarrilada. Però els aficionats encara han pogut veure més gols. Coutinho i Uche han repetit per fer deixar el marcador a 4 a 0 abans del descans.

A la represa, la intensitat ha baixat i el Rayo ho ha aprofitat per fer el gol de l’honor. L’ha marcat Raúl Tamudo, que no l’ha celebrat. Encara hi ha hagut temps per veure el hat-trick d’Uche que ha arrodonit la golejada amb el 5 a 1. El nigerià ha abandonat el camp substituït per Paul Quaye, que ha debutat amb el primer equip amb només 16 anys.