JULIÀ GARCIA, entrenador de la UE Sants "Jo crec que serà un partit molt igualat que es decidirà pels petits detalls que hi pugui haver com va ser a la primera volta. No crec que hi hagi un favorit." FERNANDO NAVARRO, "PICOLO", entrenador de la Gimnàstica Iberiana "Yo no sé si este equipo puede ganar o perder, pero lo que está claro es que nosotros si caemos derrotados va a ser porque el rival ha sufrido, porque ya lo ves que nuestra manera de jugar, el ahínco, las ganas. Es un equipo que en Navidad se bajó el sueldo el 50% y van como van ya lo estás viendo." FRANCISCO GARCÍA LLAMAS, entrenador del FC Martinenc "Jo fàcil no veig res. Aquesta categoria és molt travada, hi ha molta igualtat. En aquesta categoria es decideixen els partits per petites tonteries però serà un partit molt travat, ells s'hi juguen molt."

El derbi del cap de setmana serà el que jugaran al camp de l’Energia la Unió Esportiva Sants i la Gimnàstica Iberiana. Tots dos equips han passat moments força dolents durant la temporada però sembla que a poc a poc es refan. El Sants ve de guanyar al camp de l’Olesa i necessita guanyar per tornar a agafar embranzida.

Però el gran partit de la Primera Divisió Catalana serà el que disputaran el Júpiter i la Rapitenca. Els de Sant Carles són un equip que, si no cau el cel, l’any que ve jugarà a la Tercera Divisió. Els gris i grana han pujat aquesta temporada a Primera però no en tenen prou sent l’equip novell millor classificat, volen lluitar per la segona posició, la que doni accés a jugar una eliminatòria d’ascens a Tercera.

Per la seva banda, el Martinenc, que diumenge passat va superar el Torreforta, es desplaçarà a Viladecans per jugar contra un equip que lluita per no baixar.