El partit ha començat molt bé per al Barça, perquè en el primer minut en un rebuig en un córner Wilde ha marcat. Aquest ha estat el desè gol del brasiler a la Lliga. Els primers 20 minuts han tingut un jugador destacat, Ferrao, que n’ha marcat dos. El segon del Barça, fent de pivot nat i el tercer, amb un gran xut de lluny i potent. Amb un còmode 3 a 0 s’ha arribat al descans. A la represa el Jumilla ha intentat marcar però ha estat Aicardo el que ha fet el quart. El gol de l’honor dels murcians ha estat de penal, per unes mans d’Igor quan estava a terra. Ique ha transformat la pena màxima. El cinquè del Barça ha estat de Lin.

FC Barcelona: Sedano, Gabriel Dias, Saad, Lozano, Wilde – cinc inicial – Ari, Dyego, Ferrao, Aicardo, Usín, Lin.

Montesinos Jumilla: Chico, Boyis, Pizarro, Alamiro, Ribeiro – cinc inicial- Rober, Negro, Josiko, Constantino.

Gols: 1-0, Wilde, min 1; 2-0, Ferrao, min 7; 3-0, Ferrao, min 14; 4-0, Aicardo, min 29; 4-1, Ique, min 30; 5-1, Lin, min 33;