Josep Guardiola i els entrenadors de les seccions d'handbol i hoquei patins no es van voler perdre el partit entre el Regal Barça i el Montepaschi i la veritat és que van veure un gran enfrontament. Els italians van dominar la primera part. Dirigits per un fantàstic McCalebb, va acabar amb 20 punts com a màxim anotador, van arribar al descans guanyant per 6 punts. La reacció dels blaugrana va arribar en el tercer quart. La intensitat defensiva i els punts de Grimau i Vázquez van permetre al Barcelona capgirar el marcador. Tot i això, les diferències sempre van ser mínimes i així es va arribar a l'última jugada. Ricky Rubio va ser el protagonista del Barça amb una cistella de banda a banda que va posar el 73 a 72 en el marcador. Quedaven 6 segons per jugar i McCalebb va agafar la responsabilitat del Montepaschi, però no va anotar i el Barça va saber lluitar el rebot per acabar guanyant el partit. XAVI PASCUAL, entrenador del Regal FC Barcelona "Petits detalls ens han fet quedar tercers. Però estem contents de com hem acabat. Clarament l'equip està sortint endavant. I penso que no serem, precisament, un rival que massa gent ens vulgui en el seu grup".