Les altes temperatures han deslluït una mica la final, i la primera meitat no ha brindat moltes oportunitats de gol als dos equips. Tot i això, al minut 14 el Barça ha obert la llauna. Jenni Hermoso ha aprofitat una passada de Marta Unzué per avançar les blaugrana. L’Espanyol no s’ha arronsat i ha buscat el gol de l’empat en dues ocasions que han arribat per la banda esquerra de l’atac blanc-i-blau. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans. A la segona part, les de Xavi Llorens han segellat el triomf amb solvència. Marta Torre ha fet el segon a la sortida d’un córner. Després d’uns minuts, Alexia Putellas ha fet el tercer i sense gairebé temps per a res, hem vist el quart. L’ha signat Aina Bonmatí. Olga Garcia ha fet el cinquè des del punt de penal. La Copa Catalunya ja tenia campiones, però Mariona ha tingut temps de fer el 6 a 0.