ARBITRE GIL MANZANO
Foto: @rfef

El president del Consell Superior d’Esports (CSD), Víctor Francos, s’ha mostrat “convençut que no és demostrable que es comprés cap àrbitre” en el cas Negreira, en què s’investiga el pagament, del FC Barcelona, de 7,3 milions d’euros a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres, José María Enríquez Negreira, entre el 2001 i el 2018. El president del CSD també ha parlat sobre el madridisme sociològic.

El president del CSD, contundent sobre el cas Negreira

Víctor Francos ha declarat que “no és demostrable que es comprés cap àrbitre“, però també ha volgut deixar clar que “del que estic convençut també és que no és ètic pagar el número 2 dels àrbitres espanyols, i les dues coses es poden dir amb la mateixa contundència”.

El president del CSD ha insistit que ell no té “per què sospitar que algú anava amb sobres a cap àrbitre”, però també ha recordat que el club blaugrana ha reconegut que aquests pagaments “no s’haurien d’haver fet”.

Sobre el madridisme sociològic

Víctor Francos, reconegut seguidor del Reial Madrid, també s’ha referit al madridisme sociològic que ha denunciat fa poc el president del Barça, Joan Laporta.

“No sé què té a veure que hi hagi o no madridisme sociològic amb què es paguin més de 7 milions a un responsable de l’arbitratge espanyol”, ha reflexionat el dirigent català, abans de fer la seva pròpia interpretació del terme.

“Jo crec que al que es referia el president del FC Barcelona és que hi ha un corrent que afavoreix ‘per se’ el Madrid, i jo no hi estic d’acord. No crec que hi hagi cap corrent que afavoreixi ‘per se’ a cap club i a cap afició“, ha apuntat el president del CSD.