El tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha parlat de la situació de l’equip abans del partit d’aquest diumenge al Benito Villamarín davant el Betis. L’entrenador blanc-i-blaus ha assegurat que “no tinc angoixa” perquè no arriba la primera victòria, però, en canvi, “sí que tinc malestar” en espera del primer triomf. L’Espanyol encara no ha aconseguit guanyar després de quatre jornades de Lliga.

Vicente Moreno diu que s’hi ha d’insistir

Per Moreno, l’equip ha d’estar tranquil, ja que qui es mantingui “més estable” tirarà endavant. Això sí, ha tornat repetir la idea que “estem fastiguejats” per no haver aconseguit cap victòria. El tècnic ha donat la fórmula d'”insistir-hi i confiar” perquè arribi. Per l’entrenador, el secret és seguir treballant per millorar en els aspectes més febles i per enfortir les coses que ja s’estan fent bé.

En aquest aspecte, Moreno ha dit que “generem ocasions” i que el que s’ha d’aconseguir és concretar-les. De fet, és el conjunt de la Lliga que ha de generar més oportunitats per marcar (només ha fet un gol després de quatre partits). Respecte al lloc que ocupa l’equip a la taula, que és 15è, el tècnic ha assegurat que “mirem la classificació, però no estem pendents”. L’objectiu és seguir persistint en l’esforç i treballar perquè arribi el primer triomf. Si pot ser al camp del Betis, millor.