Ansu Fati pot batre dos rècords a la Champions
@fcbarcelona_cat

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va rebutjar vendre Ansu Fati per poder inscriure la Lliga a Leo Messi. Així ho assegura en una informació el diari ‘Ara’.

Joan Laporta es va negar a vendre Ansu Fati

La situació es va viure durant el mercat de fitxatges i mentre s’estava negociant la redacció del nou contracte de Messi. Segons la informació des de l‘àrea econòmica del Barça veien la venda d’Ansu Fati com una possible solució a la complicada situació econòmica del club i que, a més, això permetria la inscripció de Leo Messi. De fet, asseguren que fins i tot el pare i agent de Messi va proposar la venda de jugadors joves per poder, així, fer realitat que el seu fill seguís al club blaugrana. L’entorn dels Messi, segons la informació, ho nega, de fet, el mateix president del Barça Joan Laporta ha negat que existís la possibilitat de vendre Ansu Fati.

Ansu Fati, que ha heretat el 10 de Messi, és considerat pel president del FC Barcelona, Joan Laporta, com una peça angular del Barça del futur. De fet, en breu haurien de començar les negociacions per renovar el contracte del jove jugador.

El davanter està treballant de valent per poder tornar als terrenys de joc com més aviat millor. Està lesionat des del mes de novembre del 2020 i ara sembla que està molt a prop de tornar a jugar. De fet, el futbolista té el vistiplau dels metges per reaparèixer les properes setmanes.