El Bennet Cantú va plantejar el partit més complicat per als de Xavi Pascual en aquesta Eurolliga. La igualtat en el marcador va ser la tònica dominant durant tot l'enfrontament i fins i tot els italians van dominar durant els primers 20 minuts de joc. El Cantú, un equip sense estrelles, va saber aprofitar el poc encert en atac dels blaugrana amb la bona direcció de joc de Basile. La igualtat es va mantenir fins a l'últim quart, quan el Barça Regal va fer un parcial de 9 a 0, amb l'encert d'Eidson i Lorbek, que gairebé va sentenciar l'enfrontament. La defensa va tornar a ser clau, però la manca d'idees ofensives preocupa, com a mínim fins a la tornada de Navarro. El més important, però, és la primera victòria d'aquest Top 16, el primer pas cap a la Final Four d'Istanbul.