Ibai Velada Año 3

El Civitas Metropolitano ha acollit la tercera edició de La Velada del Año, un esdeveniment esportiu que reuneix cada any creadors de contingut del món digital reconeguts que s’enfronten en una sèrie de combats de boxa transmesos a través del canal de Twitch d’Ibai Llanos.

Un esdeveniment a l’alça

La primera edició de La Velada del Año es va celebrar a Barcelona i va aconseguir disparar-se fins a aconseguir un milió i mig d’espectadors. La segona edició va fer créixer més l’esdeveniment i va ser històrica, es van vendre més de 12.500 entrades per al Pavelló Olímpic de Badalona i es va convertir, durant l’emissió en el directe de Twitch, en l’esdeveniment amb el nombre més important d’espectadors, 3.356.074.

La tercera edició de La Velada del Año supera rècords

La Velada del Año 3, organitzada per Ibai Llanos, aquest any ha tingut l’ajuda de Kosmos, l’empresa de l’exfutbolista del Barça, Gerard Piqué, que també ha treballat amb Ibai al Mundial de Globus o a la lliga de futbol Kings League.

L’esdeveniment ha assolit un èxit rotund amb una durada de vuit hores i ha estat el més vist en la història de Twitch, amb un pic màxim de més de 3,4 milions d’espectadors. A més a més, s’ha aconseguit omplir l’estadi madrileny Civitas Metropolitano, on juga els seus partits l’Atlètic de Madrid, amb les 60.000 entrades disponibles, que es van esgotar en tot just una hora.

Més enllà dels combats de boxa, les actuacions musicals són un altre dels interessos de La Velada del Año. Artistes mundials com Feid, Ozuna, Quevedo, Rosario Flores, o els catalans Estopa, autors de la canço de La Vuelta 2023, ja són part de l’esdeveniment més gran de la història d’internet.