El Barcelona Uroloki tornarà a jugar, per tercer any consecutiu, la final de la Lliga Catalana de futbol americà. El conjunt barceloní, líder de la fase regular, s’ha imposat a l’Argentona Bocs per un clar 30 a 14. L’Uroloki jugarà contra el Barcelona Búfals la final el dissabte 11 de juny.

Un inici favorable a l’Uroloki

En el primer quart les defenses s’han imposat als atacs i el marcador no s’ha mogut. Al segon, en canvi, els del drac vermell s’han avançat gràcies a una carrera del quaterback Marco Duran. Sergi Güibas ha transformat el punt extra per acabar amb el 7 a 0 favorable a l’Uroloki. A dos minuts del descans, Albert López ha anotat un nou touchdown per als barcelonins gràcies a una passada de Marco Duran. Güibas ha transformat el punt addicional que deixava el 14 a 0 al descans.

Els barcelonins sentencien

Els líders de la fase regular, amb un total de vuit victòries en vuit partits, han deixat l’enfrontament gairebé sentenciat en el tercer quart. Tot i això, l’Argentona Bocs ha aconseguit un touchdown de carrera exterior d’11 iardes de Ricard Homs, que ha fet pujar el 14 a 6. Però abans d’acabar el període, un safety a favor de l’Uroloki i un altre touchdown han permès que l’equip dirigit per Marcos Guirles deixés el partit molt encarrilat amb un marcador de 23 a 6 a falta de jugar l’últim quart.

L’últim quart ha començat amb una intercepció de Marco Durán. En l’atac següent, el mexicà ha aconseguit el seu segon touchdown en el partit d’avui després d’una passada del jugador alemany Steve Michael (30 a 6). Toni Masia a les acaballes del partit ha aconseguit la segona anotació per als Bocs d’Argentona més la transformació de la jugada de dos punts per part de Ricard Homs, que ha deixat el marcador final en 30 a 14.