El Barcelona Búfals ha vençut el Terrassa Reds a les semifinals de la Lliga Catalana per 13 a 8. Amb aquest triomf, els barcelonins jugaran la final contra el Barcelona Uroloki el dissabte 11 de juny.

El Búfals s’avança en una primera part igualada

El primer quart del partit ha finalitzat 0 a 0. Al segon període Toni Millán, del Barcelona Búfals, ha fet el primer assaig del partit i ha convertit el xut posterior. La primera part, molt igualada, ha acabat amb el Búfals per davant en el marcador per 7 a 0.

Triomf barceloní

El Búfals han fet un altre assaig a la segona part a càrrec d‘Abel Terpin, que ha obert el camí a la victòria. Biel, del Reds, ha fet un touchdown i Pau ha convertit la jugada de dos punts, que ha fet retallar distàncies amb els seus rivals. El partit ha acabat en victòria favorable al Búfals per 13 a 8. D’aquesta manera, s’ha classificat per a la final de la Lliga Catalana de futbol americà.